Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

2013 motetrender

Posted on January 1 2013 by Parajumpers in parajumpers, Parajumpers Norge

http://www.winterdownjacketsale.com/

Parajumpers

Etter jul, nyttår sparket, men er å se frem til våren, og du har vært å fjerne tykke klær på kroppen hans, men det er klart at tid tidlig på våren ikke kan passer direkte inn i øvre vår/sommer slitasje, på grunn av dette, serien begynner tidlig på våren inn i folks øyne. Du er kanskje ikke kjent med det, pistrete veien for deg i dag. Hva menes med "tidlig på våren"  

Som mellomspill i "vår/sommer" og "vinteren" serien penger serien, naturlig opprinnelse, som kan "gratis egg smerte" rike mennesker ikke gjøre uten. I vestlig kultur, skal perquisiteof registreres når vinteren kommer til varm og Lucky Star kinesisk Restaurant stranden rømmer fra kulden, over tid, naturlig avledet fra en unik kultur for ferie. Dette gjør motemerker lukten mulighet til stranden bruke klær som rane en etter at "tidlig på våren" serien begynte, og har nå blitt en integrert del av moten en serie. Fra perspektivet til tidlig på våren i våren og sommeren  

Tidlig på våren serien begynte å publisere i mai, på grunn av fashion week, ingen slike systemet av publiseringssystem, slik at tiden varierer for hver publisert, vedvarende generelt to måneder siden. Merkevaren vil være integreringen av hovedprodukter i neste kvartal, hvorfra man spring/summer gjette-stil ikke er umulig ting. Fra en annen vinkel, tidlig på våren-serien tilsvarer til våren og sommeren vise trailer, trender inneholdt deri er ikke å bli oversett.