Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Hvordan å bære en kjole i høst/vinter

Posted on January 8 2013 by Parajumpers in parajumpers, parajumpers long bear

parajumpers

http://www.winterdownjacketsale.com/

Ikke stash din søte sommerlige kjoler på baksiden av skapet når temperaturene begynner å falle. I stedet, se på noen av din topper, både sommer og vinter, og se hvilke du kan sammenkoble de kjolene. Hvis du eier en genser kjole, går dristig med sterk vinter tilbehør til å hjelpe du avverge chill. Ikke glem om lagdeling din klær slik at når dagen er kaldt, du er dekket, og da temperaturene varme opp, du kan fjerne et lag.

Instruksjoner

1Team boots med din kjole. Skli inn et par av gjøre narr av støvlene med en kjole som stopper like over knærne. Avhengig av stilen av din kjole, en kort par ankelen støvler kan legge til utseendet på din kjole.

2Sammenkoble en blazer - velge enten kjæreste eller venninne versjon--over din kjole.

3Skli inn et par av ugjennomsiktige strømpebukser som du er klar for dagen. Når du bærer et par mørk blå, mørk grå eller svart tights under en mønstret sommerkjole, oppretter du et helt nytt utseende.

4Accessorize din ser ut med en innpakket skjerf eller en cowlen med korte ermer sommerkjolen. Holde hetten på innsiden slik at den blir en del av dagens antrekk. Bruke skjerfet som ytterplagg eller som en del av antrekket også, avhengig av tykkelsen.

5Sette på en lang-ermet turtleneck laget av tynne stoff, og deretter legge en ermeløs kjole. Lagdeling bidrar til å holde deg varm.

6Lag en ull genser kjole med strømpebukser og høye støvler. Som du ser fasjonable, bor du også varm når temperaturen dips ned.

PARAJUMPERS LIGHT LONG BEAR-W JACKET BLACK

PARAJUMPERS LIGHT LONG BEAR-W JACKET BLACK

Comment on this post