Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Kvinners sko er alltid ett par nye sko

Posted on January 29 2013 by Parajumpers in Parajumpers, parajumpers jakke

Kvinners sko er alltid ett par nye sko

parajumpers

http://parajumpers.jimdo.com/

Når det gjelder business frakker, vi har fått tips du trenger - fra grøft strøk til dressing for pendle din, hvordan tilbehør pelsen til alt om regnfrakker, og mer. Les videre for å finne ut siste innen business yttertøy!

En bolerojakke er plagg tilsvarende en cardigan, men det er beskåret høyere. Bolero jakker er vanligvis for kvinner, og avslutte over magen. Jakken vanligvis kobles via en knapp eller låsen på tvers av bust-line.

En bolerojakke kan fungere godt som en del av en virksomhet ensemble, ligner på en vest. Det ser best slitt over en lang ermet bluse og matchet med en passende pantsuit. Det totale antrekket fungerer godt som business casual antrekk som projiserer både kompetanse og flair.

Hvis du liker utseendet og formen på en bolerojakke, men vil ha det i en mer uformell setting, kan du vurdere å få et skuldertrekk. Et skuldertrekk ligner i design på plagget, men det er vanligvis strikket. Det er også sikkert ikke for å har en knapp som kobler den i front, så vanligvis de wearer båndene de to forside halvdelene på sengehyggen sammen. Et skuldertrekk fungerer godt med en tank topp i en avslappet setting, som en ettermiddag handletur.

Comment on this post